luni, 21 noiembrie 2011

SORIN APOSTU - UN OM PERICULOS ARESTAT PE 11. 11. 11


SORIN AFOSTU LUA MITĂ DE LA PEPENARI
 DE MÂINE ÎL VOM PUTEA NUMI AFOSTU.
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, astăzi că primarul Clujului, Sorin Aposu, să rămână în arest întrucât, lăsat în libertate, reprezintă un pericol public, fiind UN OM PERICULOS. Apostu este cercetat pentru luare de mită în formă continuată, iar astăzi, la Bucureşti, s-a judecat recursul la măsura arestării acestuia pentru 29 de zile. Sorin Apostu a fost arestat în 11 NOIEMBRIE 2011 (11.11.11).

Lingăii săi au sperat, până în ultima clipă, să scape, fiind băgați cu toții ÎN OALA LUI APOSTU.
DE MÂINE VA TREBUI CA MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA SĂ AIBĂ UN NOU PRIMAR!
APOSTU VA DEVENI ÎN CONȘTIINȚA PUBLICĂ A CLUJENILOR AFOSTU, UN INDIVID DESPRE CARE VOR VORBI LEGENDELE.
EL SE VA ETERNIZA ÎN POVEȘTILE NEMURITOARE ALE POPORULUI SUB NUMELE DE AFOSTU ZMĂUL, ZMĂU AL ZMĂIILOR, CEL MAI ȘI CEL MAI.
Urmaș al vechilor fanarioți care au domnit în Moldova după alungarea lui Dimitrie Cantemir de către turci, acest individ cu fața negricioasă și cu apucături de grecotei instambulit prins în febrele crizei mondiale, a fost arestat pe 11.11.11 - în limba română, 11 noiembrie 2011. Pthiu! PRINȚUL VRĂJITOARELOR SANDRA, GEANINA, CIREȘICA ȘI SAMIRA,  PRIMARUL CORUPT AL CLUJULUI, VADULUI ȘI FELEACULUI, SORIN APOSTU A PUS-O!
AI PUS-O! A-FOSTULE...
MILOG PRIVIND GALEȘ
ADIO! PIAZĂ REA! SPAIMA CETĂȚENILOR CINSTIȚI AI CLUJULUI! TE-AI LĂSAT LINS ÎN, ȘI DIN, TOATE DIRECȚIILE, COMPLĂCÂNDU-TE ȘI CREZÂNDU-TE MAI DEȘTEPT DECÂT TINE ÎNSUȚI - TE-AI ÎNȘELAT.